Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony διαψεύδει ότι ετοιμάζεται ήδη η ταινία God of War

*
Με την ευκαιρία της αποκάλυψης μιας νέας φωτογραφίας για την ταινία Uncharted, εκπρόσωπος της Sony διέψευσε τις φήμες πως η ταινία God of War ετοιμάζεται ήδη. Μιλώντας στους New York Times, ο άνθρωπος της εταιρείας σημείωσε πως δεν πρόκειται να δούμε κάτι για το εν λόγω franchise σύντομα. Η δήλωση του Jim Ryan πως η ταινία Uncharted θα είναι η αρχή του πλάνου της Sony για τα του κινηματογράφου φαίνεται πως ήταν αυτή που έριξε λάδι στη φωτιά των φημών, ωστόσο -όπως φαίνεται- η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Σε ότι αφορά τα άλλα πλάνα της ιαπωνικής εταιρείας πάντως, ξέρουμε ήδη πως ετοιμάζεται μια σειρά Twisted Metal από τους Will Arnet (executive producer), Rheet Reese και Paul Wernick (Deadpool), καθώς και μια ταινία Ghost of Tsushima από τον Chad Stahelski (John Wick).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*